>>49949979Coś ty właśnie do mnie powiedział, ty mała kurewko? Wiedz, że ukończyłem szkolenie Legii Cudzoziemskiej z najwyższymi ocenami i brałem udział w wielu tajnych misjach w Afganistanie i Kosowie. Zostałem wyszkolony w walce partyzanckiej i jestem najlepszym strzelcem wyborowym w całych Francuskich Siłach Zbrojnych. Jesteś dla mnie niczym więcej jak kolejnym celem. Zmiotę cię kurwa z powierzchni ziemi z precyzją, o jakiej jeszcze kurwa nigdy nie słyszano, zapamiętaj moje słowa. Myślisz, że możesz sobie tak po prostu wyzywać mnie w internecie? Zastanów się dwa razy, śmieciu. W tym momencie kontaktuję się z moją tajną siatką szpiegowską, rozsianą po całej Europie i twoje IP jest namierzane właśnie teraz, więc lepiej przygotuj się na burzę, robaku. Burzę, która zmiecie żałosną kupę gówna, którą nazywasz swoim życiem. Jesteś kurwa martwy, dzieciaku. Mogę pojawić się gdziekolwiek zechcę, kiedykolwiek zechcę i potrafię zabić cię na ponad siedemset sposób, używając tylko moich gołych pięści. Poza doskonałym przeszkoleniem w sztukach walki, mam dostęp do całego arsenału Legii Cudzoziemskiej i wykorzystam go do granic możliwości, żeby wymazać twoje żałosne dupsko z powierzchni ziemi, jebany gówniarzu. Gdybyś wiedział, z jakimi nieludzkimi siłami zadrzesz swoim "mądrym" komentarzem, może byś kurwa trzymał język za zębami. Ale nie mogłeś wiedzieć, nie wiedziałeś i teraz płacisz tego cenę, pierdolony idioto. Utopisz się w falach mojej wściekłości. Jesteś kurwa martwy, dzieciaku.