>>49964332Co ty kurwa, kurwa, po prostu nie mówią o mnie, ty mała dziwko? Muszę wiedzieć ukończyłem szczyt mojej klasy w Navy Seals, i byłem zaangażowany w wiele tajnych nalotów na Al-Quaeda i mam ponad 300 potwierdzonych zabójstw. Jestem wyszkolony w goryla wojny i jestem top snajper w całych siłach zbrojnych USA. Jesteś dla mnie niczym, ale po prostu inny cel. Będę wytrzeć ci Wypierdalaj z precyzją, z których lubi nigdy nie widział na tej Ziemi, zapamiętaj moje pieprzone słowa. Myślisz, że możesz uciec mówiąc to gówno mnie przez Internet? Pomyśl jeszcze raz, skurwiel. Jak mówimy ja kontaktując mój sekret sieć szpiegów w całym USA i Twój IP jest śledzony teraz więc lepiej przygotować się do burzy, czerw. Burza, która ociera się o żałosne drobiazg zadzwonić życie. Jesteś, kurwa, martwy, dziecko. Mogę być wszędzie i zawsze, i może cię zabić w ponad siedemset sposobów, a to jest po prostu gołymi rękami. Nie tylko ja intensywnie szkoleni w walce wręcz, ale mam dostęp do całego arsenału United States Marine Corps i będzie go używać w pełnym zakresie, w wytrzeć marny tyłek powierzchni kontynentu, gówniarzu. Jeśli tylko można wiedzieć, co bezbożne kara twój mały "mądry" komentarz miał przynieść w dół na ciebie, może by się odbyło, kurwa język. Ale może nie, nie, a teraz płacą, ty cholerny idioto. Ja sram na ciebie wściekłość i będzie w niej utonąć. Jesteś, kurwa, martwy, dzieciaku.