>>49960860Co žes to o mě řekl, ty malá děvko? Abys věděl, vystudoval jsem jako nejlepší ze třídy ve vojenský akademii, a účastnil jsem se nespočtu tajnech nájezdů na Al-Kadju, a mám víc jak 300 potvrzenejch zabití. Jsem trénovanej v gorilový válce a jsem nejlepší snajpr v celý Armádě Český Republiky. Nejseš pro mě nic, než jenom další cíl. Smažu tě s přesností, jako svět neviděl, to si vole piš. Myslíš si, že mi můžeš psát přes internet tyhle sračky? Dvakrát měř, zmrde. Zatímco mluvíme, kontaktuju svojí tajnou síť agentů po republice a tvoje IP mám zkopírovaný, tak se radši připrav na tu bouřku, ty červe. Tu bouřku, co smaže tu mrňavou ubohost, co jí říkáš svůj život. Je po tobě, hochu. Můžu bejt kdekoliv, kdykoliv, a umím tě zabít víc jak sedmi stama způsobů a to jenom holýma rukama. Nejenom že mám rozsáhlej trénink v boji z blízka, ale mám přístup k celýmu arzenálu Ministerstva Obrany a použiju ho v celým rozsahu k smazání tvojí řiti z povrchu zemskýho, ty mrňavá mrdko. Kdybys jenom věděl, jakou nesvatou odplatu tvůj malej "promyšlenej" komentář přivolá, byl bys držel jazyk za zubama. Ale tys to vědět nemoh, nedokázals to, a teď za to zaplatíš, idiote. Zaseru tě svým hněvem, až se v něm utopíš. Jseš mrtvej, kluku.