>>50033629Dakle trebam se derat na Debian ekipu.
Ček jesam li ja lud sa svojim zahtjevima?
Onak, daj mi sve opcije u neki jebeni meni, ili na neki jebeni control panel, pojednostavni strukturu folder tako da kada maknem neki program da ne ostane 3 filea u bin, jedan u usr, 1 u ect, 5 u var i zadnji u opt
Što mi se događalo iako sam koristio purge.
Zašto svi vole jebat bezveze? Ako želim nešto maknut želim to maknut memu mu jebem. Što kao sam 11 godišnjak koji je sjebao postavke u nekom programu i nezna kako to riješiti pa reinstalira porgram u nadi da postavke će biti postavljene na početno? Ali ne, postavke su sačuvane.
Zašto ne napraviti ovu strukturu što sam naveo i onda u nju stavljati sve vezano uz programe? Svaki program neka slijedi strukturu ili standard unutar sebe.
Da znam di je što. A ne u 15 foldera staviti slične fileove sve na hrpu. Pa ti traži frende u terminalu. Pogotovo kad nazovu , šta ja znam, neki file InelliJ alata razvojnim-imenom.script.conf a ne onim kojeg vidiš prilikom prodaje/kupnje. Kurac ćeš ga nać ajer je u ect 347 fileova i 70% je .conf. A neki.conf su zapravo folderi a ne fileovi.
Rijetko tko se zamara ovim stvarima kao ja jer oni jednsotavno odjebu linux, možda ga ostave na dual boot i upale jednom u pola godine. Ja želim korsiti linux jebiga ovako kada za sve živo moram otvarat neku jebenu dokumentaciju.
DAJ MI JEBENI GUMB. Nemam vremena učit 5 naredbi za odzipat neki file. Dan-dva posla developera bi sačuvalo milijuna korisnicma.
Dođe mi da naučim radit sučelja sam i da ih radim na silu za aplikacije htjeli to developer ili ne , mamu im jebem
POSIX - sjebite mi i win. Ma sjebite sve, mamu vam jebem.