>>50098019+derken çok geçmeden kalçamda bir dokunuş hissettim. evet evet kalçamın sol lobu sıkılmaktaydı. bir yandan da taşlaşmış organını daha bir bastırarak sürtmeye başladı. o an ne yapacağımı bilemedim. medeni bir insanım neticede. herkesin tercihine saygım var. homofobik değilim. anladım ki, aktif bir gay bireye denk geldim. neyse sabret dedim yeni sahra durağına az kalmıştı. bir ara göz göze geldik. mahçup bir bakışı vardı ama gözleri zeytin karasıydı. orada ses edip gururunu kırmak, onu rencide etmek istemedim. zaten ineceğim durak gelmişti. önümüzdeki insanlar ile birlikte bende o durakta indim. o ise ardımdan bakarken erkekliği bana el sallıyor gibi pantolonundan öyle belirginleşmişti ki, türkiye ortalamasının epey üzerinde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
bazen zaman ve mekan insanın kaderini şekillendiriyor. yanlış bir zamana denk gelinen nice yaşanacaklar daha yaşanmışlık boyutuna evrilmeden ne acıdır ki, o zaman diliminde tutsak düşüp son buluyor, daha başlamadan.
ve anladım ki, bu ülkede erkek olmakta sizi güvence altına almıyor. cinsel açlığın afrika'sında yaşamak kadın içinde erkek içinde zor ve iyi ya da kötü sürprizlere gebe. her an her şey olabilir. her şeyimiz şansa kalmış bu memlekette.